Aanmelding en contact

 

Op dit moment is er geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Mocht je aanvullende vragen hebben dan kun je contact met mij opnemen. (26-01-2024)

Telefonisch ben ik zelden direct bereikbaar. Ik ben meestal het beste te benaderen via de e-mail of via whatsapp. Ik zal dan zo spoedig, uiterlijk binnen 5 werkdagen,   een reactie geven. Dit is overigens ‘gewone’, geen speciaal beveiligde email, dus wees zorgvuldig met wat je mij schrijft. Cliënten kunnen gebruik maken van de beveiligde e-mail via Zorgmail. Na een korte telefonische kennismaking kunnen we een afspraak voor een intake plannen.

Neem in het geval van dringende vragen altijd persoonlijk contact met mij op per telefoon (dus geen mail of sms). Als er sprake is van een onvoorziene crisis situatie buiten kantoortijden is de procedure als altijd: Je kunt contact opnemen met uw eigen huisarts of met de huisartsenpost. Wanneer dat nodig is zal u verwezen worden naar de regionale Crisisdienst.

MamaPsy Purmerend is gevestigd op Venedien 25b in Purmerend Centrum. Er is op dit moment geen spreekuur in Amsterdam.

*Als je de wachttijd te lang vindt, dan kun je altijd contact met me opnemen of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen vier weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen tien weken vanaf de intake gestart is. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen. Er is bij mijn praktijk geen verschil in wachttijden tussen verschillende verzekeraars. Tussen aanmelding en behandeling is geen wachttijd.

 

 

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden. Ik ben het gemakkelijkst bereikbaar via e-mail en app. Via onderstaande contactgegevens. Bellen mag natuurlijk ook naar 06-10605833. Als je een berichtje inspreekt bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Praktijkadres:
MamaPsy Purmerend
Venedien 25b
1441 AK Purmerend
e-mail: info@mamapsy.nl
Tel: 0610605833

MamaPsy Amsterdam
Nijenburg 2B-links
1081 GG Amsterdam
e-mail: info@mamapsy.nl
Tel: 06-10605833

Spreekuur:
Maandag: 9.00-16.00
Dinsdag: 9.00-13.00
Donderdag: 9.00-15.00
Vrijdag: 10.00-13.00

MamaPsy Purmerend